Хто ми 

Наша адреса сайту: https://santehnika-shop.com.ua.

Які персональні дані ми збираємо і з якою метою

Коментарі 
Якщо відвідувач залишає коментар на сайті, ми збираємо дані, зазначені у формі коментаря, а також IP-адресу відвідувача та дані user-agent браузера з метою визначення спаму.

Анонімізований рядок, створений з вашої адреси email («хеш»), може надаватися сервісу Gravatar, щоб визначити, чи використовуєте ви його. Політика конфіденційності Gravatar доступна тут: https://automattic.com/privacy/. Після схвалення коментаря ваше зображення профілю буде видимим публічно у контексті вашого коментаря.

Медіафайли 
Якщо ви зареєстрований користувач і завантажуєте фотографії на сайт, вам можливо слід уникати завантаження зображень з метаданими EXIF, оскільки вони можуть містити дані вашого місцезнаходження за GPS. Відвідувачі можуть витягнути цю інформацію, завантаживши зображення з сайту.

Форми контактів  
Кукі  
Якщо ви залишаєте коментар на нашому сайті, ви можете включити збереження вашого імені, адреси email та вебсайту у кукі. Це робиться для вашої зручності, щоб не заповнювати дані знову при повторному коментуванні. Ці кукі зберігаються протягом одного року.

Якщо у вас є обліковий запис на сайті і ви ввійдете в нього, ми встановимо тимчасовий кукі для визначення підтримки кукі вашим браузером, кукі не містить ніякої особистої інформації і видаляється при закритті вашого браузера.

При вході в обліковий запис ми також встановлюємо кілька кукі з даними входу і налаштуваннями екрану. Кукі входу зберігаються протягом двох днів, кукі з налаштуваннями екрану – рік. Якщо ви виберете можливість «Запам’ятати мене», дані про вхід будуть зберігатися протягом двох тижнів. При виході з облікового запису кукі входу будуть видалені.

При редагуванні або публікації статті в браузері буде збережено додатковий кукі, він не містить персональних даних і містить тільки ID запису, відредагованої вами, і діє протягом одного дня.

Вбудований контент з інших вебсайтів 
Статті на цьому сайті можуть включати вбудований контент (наприклад, відео, зображення, статті тощо), подібний контент поводиться так само, як якби відвідувач зайшов на інший сайт.

Ці сайти можуть збирати дані про вас, використовувати кукі, впроваджувати додаткове відстеження третьою стороною і стежити за вашим взаємодією з вбудованим контентом, включаючи відстеження взаємодії, якщо у вас є обліковий запис і ви авторизувалися на тому сайті.

Веб-аналітика  

З ким ми ділимося вашими даними  
Як довго ми зберігаємо ваші дані

Якщо ви залишаєте коментар, то сам коментар і його метадані зберігаються невизначено довго. Це робиться для того, щоб визначати і схвалювати подальші коментарі автоматично, замість розміщення їх у черзі на схвалення.

Для користувачів із реєстрацією на нашому сайті ми зберігаємо ту особисту інформацію, яку вони зазначають у своєму профілі. Всі користувачі можуть бачити, редагувати або видаляти свою інформацію з профілю в будь-який час (крім імені користувача). Адміністрація вебсайту також може бачити і змінювати цю інформацію.

Які у вас права на ваші дані 

Якщо у вас є обліковий запис на сайті або якщо ви залишали коментарі, то ви можете запросити файл експорту персональних даних, які ми зберегли про вас, включаючи надані вами дані. Ви також можете запросити видалення цих даних, це не включає дані, які ми зобов’язані зберігати в адміністративних цілях, за законом або в цілях безпеки.

Куди ми відправляємо ваші дані  
Коментарі користувачів можуть перевірятися автоматичним сервісом визначення спаму.

Державна реєстрація бази персональних даних

Державна реєстрація баз персональних даних здійснюється відповідно до статті 9 Закону України «Про захист персональних даних».